iHELP care network
    English page: www.ihelp-world.com Prijava uporabnika
iHELP varnostna mrežak
ProizvodiNadgradnja mobilne aplikacijeSigurnosni paketiHELP_networkSigurnosna mrežaiHELP defibrilatorjiDefibrilatoriHELP galerijaGalerija 
iHELP - podjetje kontakti
iHELP obitelj
Ideja iHELP projekta rodila se kao odgovor na izuzetno nepovoljne statistike kad je u pitanju iznenadni srčani zastoj koji se može desiti svakoj osobi, u svakom trenutku, bez obzira na dob, spol, i opće zdravstveno stanje (svakih 40 sekundi umre osoba zbog iznenadnog zastoja srca). Izumitelj ovog projekta Andraž Ogorevc, koji se našao u sličnoj situaciji spoznao je činjenicu da je u kritičnim situacijama svaka sekunda dragocjena. To iskustvo ga je navelo da osmisli sustav koji će omogućiti zbrinjavanje unesrećenog u što kraćem roku do dolaska hitnih službi te na taj način povećati izglede preživljavanja.
O nama

iHELP Hrvatska d.o.o.
Lanište 24
10000 Zagreb
Hrvatska, Evropa

Osobni identifikacijski broj (OIB): 98561223706
Matični broj: 4410106

E-pošta: info@ihelp-hrvatska.hr

 
Naš cilj od srca
Stvoriti što veću mrežu volontera i profesionalnih spasioca , koja će biti prisutna lokalnoj i globalnoj razini, spremna u što kraćem roku zbrinuti unesrećenog u slučaju nužde! Svojim djelovanjem želimo smanjiti trnutno visoku stopu smrtnosti u slučaju iznenadnog srčanog zastoja, te povećati informiranost o mogućim načinima zbrinjavanja žrtava iznenadnog srčanog zastoja. Drugi cilj nam je pomoći lokalnim zajednicama u postavljanju defibrilatora. Postavili smo veliki cilj, a to je u narednih pet godina ostvariti suradnju i povećati sigurnost u 70 % općina u Hrvatskoj.

Socijalno poduzetništvo
iHELP projekt predstavlja atraktivnu kombinaciju koncepta društveno odgovornog poduzetništva (društveno odgovorna tvrtka u izgradnji branda iHELP) s jedne strane i koncept spašavanja života na drugoj strani.
iHELP reševalec
Odgovorna osoba

Andraž Ogorevc    
Andraž Ogorevc
Direktor i osnivač
Zadužen za:
 • općine, tvrtke i udruge
 • spasioci koordinatori
 • tečajevi pružanja prve pomoći
   
     
E: andraz@ihelp-hrvatska.hr    

         
  Kontakti
Partneri
Novosti
Vprašanja (FAQ)
Uvjeti korištenja
Podrška korisnicima

Copyright © 2015
iHELP Hrvatska d.o.o.